bananasplit

bananasplit

print
  • 4 bananer, skåret i split
  • en portion vanilleis (se opskrift)

chokosauce:

  • 3 spsk kokosolie
  • 2 spsk kakaopulver
  • 1 spsk agavenektar eller kokosblomstsukker
  • 2 spsk mandelsmør
  • 3 spsk vand

Kokosolien opvarmes let, så den bliver flydende. Resten af ingredienserne piskes i. Hældes over bananer og vanilleis.

Drys lidt pecannødder og kokosflager ovenpå.

Køb produkterne til opskriften her

kakaopulver

Pris: 49DKK
100% rå økologisk kakaopulver fra Peru. Kakaoen gror i vulkansk jord i det equadorianske højland. Kakaotræerne er minimum 30 år...

agavenektar

Pris: 99DKK
100% rå økologisk agavenektar er en naturlig ren sirup fra agavekaktusen, og den indeholder ingen kemi eller tilsætningsstoffer. Agavenektar er...

mandelsmør

Pris: 95DKK
100% rå og økologisk mandelsmør. Mandelsmør er næsten et must i et rawfood køkken, da den er en basisingrediens i...

pecannødder - vilde baby

Pris: 69DKK
100% rå økologiske vilde baby pecannødder - høstet i USA og ses sjældent i Europa!

kokosblomstsukker

Pris: 38DKK
Økologisk kokosblomstsukker (palmesukker) ligner brun sukker og har en skøn karamel-agtig sukkersmag, hvilket gør det til et perfekt sødemiddel. Oprindelsesland:...

gå på opdagelse i vores kategorier