chokoladekage

Oprettet d. under Søde sager

chokoladekage

Bund:

Fyld:

Blend mandler, carob, kanel, vanille(stang) og salt til mel i en vitamix-blender eller food processor.

 

Kom alle ingredienserne i en foodprocesser og kør det hele godt igennem.

 

Tryk bund-fyldet ud i en form og stil den køligt, mens du laver kagefyldet på følgende måde:

 

Udblød dadler, vanillestang og cashewnødder i appelsinsaften i mindst tre timer - gerne natten over. Tilsæt appelsinskal og blend til du har en tyk cremet masse. Riv kakaomassen og blend det med.

 

Hvis du ikke har en vitamix-blender, kan du smelte kakaomassen i et lunkent vandbad over lang tid, inden du hælder det i blenderen. Hæld kagefyldet over bunden og stil kagen køligt indtil den skal serveres. Hvis du skal spise kagen med det samme, skal den lige have en halv time i fryseren


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar