Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

rawandmore ApS
CVR: 37797987
Vejlevej 159
6000 Kolding
Danmark
E-mail: info@rawandmore.dk
 

Betaling

Følgende kort kan anvendes:
Dankort, Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard, Mastercard Maestro og American Express.

Der tages ikke gebyr ved betaling på rawandmore.dk
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra rawandmore.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Fragtpriser

Danmark: 55 kroner.
Fri fragt ved køb over 750 kroner.

For forsendelser til udlandet gælder andre priser for levering. Den angivne fragtpris gælder kun for Danmark. Der sendes IKKE fragtfri levering til udlandet. Venligst klik på fragten til det land, du ønsker at få sendt til eller send os en mail, hvis du ønsker leveret til udlandet.

OBS: Alle omkostninger i forbindelse med toldafregning skal betales af pakkemodtageren.

GLS som distributionspartner

Vi sender som hovedregel alle vores pakker med GLS – både i Danmark og resten af verden.

Vi gør brug af tjenesten ”Shop Delivery”, såfremt du bor inden for 5 km. fra en pakkeshop. Bor du længere væk, sender vi med "Private delivery" til din adresse. Du har op til 14 dage til at få hentet pakken.

Vi benytter ikke længere PostNord. 

Leveringstid

Adresser i Danmark: 1 - 3 hverdage.
Adresser uden for Danmark: 2-8 hverdage.
Bemærk: I force majeure situationer tager vi forbehold for leveringstiden.

Som hovedregel gælder dog, at hvis du bestiller inden kl. 9 vil vi pakke og sende dine varer samme dag.

Track & Trace

Hvis du oplyser din mailadresse, får du en mail advisering fra GLS samme dag som pakken leveres.

Hvis du fortryder dit køb (fortrydelsesret)

Returret
Rawandmore.dk tilbyder 14 dages fuld returret gældende fra den dag, varen er modtaget.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

  1. Har modtaget din vare
  2. Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
  3. Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til info@rawandmore.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

rawandmore ApS
Vejlevej 159
6000 Kolding
Danmark

Du kan også – mod forudgående aftale – fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur, må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvad skal jeg sende med tilbage?

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationer

Købelovens mangelregler kan finde anvendelse på varekøb.

Når du handler på rawandmore.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Du bedes i den forbindelse kontakte os på info@rawandmore.dk.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til

rawandmore ApS
Vejlevej 159
6000 Kolding
Danmark

Vi har brug for følgende information, når du sender varen til os

Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Hvad gør vi med dine personlige oplysninger (persondatapolitik)

For at du kan indgå aftale med os på rawandmore.dk har vi brug for følgende oplysninger:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail-adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos rawandmore ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Direktøren og webredaktøren for rawandmore ApS har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Den dataansvarlige på naturebitesback.com er direktør Mette Løvbom.

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret.
Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet på rawandmore.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. Dog sender vi via tredjepart en e-mail, der beder dig om at anmelde din købsoplevelse på rawandmore.dk.

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev registrerer vi din e-mail adresse. E-mail-adressen videregives ikke til andre.

Som registreret hos rawandmore.dk ved rawandmore ApS, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed, rettes til rawandmore ApS og sendes via e-mail til info@rawandmore.dk.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@rawandmore.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området.

Oplysning om klagemuligheder
En klage over en vare eller tjenesteydelse købt hos os kan indgives til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby. Du kan klage til Center for Klageløsning via www.forbrug.dk.

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her – http://ec.europa.eu/odr.

Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse: info@rawandmore.dk

gå på opdagelse i vores kategorier