Olier, den gode fedtkilde

Olier, den gode fedtkilde

Omega fedtsyrer er essentielle for vores sundhed, nogle vil endda hævde, at de er livsnødvendige for vores organisme. Men kroppen producerer ikke selv de essentielle fedtsyrer, derfor er det ikke desto mindre vigtigt, at vi får de væsentlige fedtstoffer igennem vores daglige kost.

Vores koldpressede hampeolie er utrolig rig på omega fedtsyrer og en væsentlig kilde til antioxidanten vitaminE. Olien, der har en fantastisk indvirkning på huden, har den ideelle balance mellem omega 3-6-9 fedtsyrer og er ideel i både dressinger, energibarer og smoothies, ligesom den er ren forkælelse som ansigtsolie. Sun & Seed græskarkerneolie er fremstillet af 100 % koldpresset græskarkerner og er velegnet til at dryppe over salater og raw-pizza pga. den meget milde og afstemte smag.

Vores mest populære olie er Eirini, en økologisk koldpresset ekstra jomfru olivenolie, der har vundet en lang række priser for sin fyldige bouquet af bl.a. mandel, figner, artiskok, rosmarin, oregano samt salvie og perikum. Hemmeligheden bag de mange smagsnuancer er miljøet i plantagen, hvor et varierende og vildt udvalg af urter, ukrudt og planter får lov at gro side om side med de aromatiske oliven i den græske bagende varme. Olien, der både har et lavt syreindhold og er ufiltreret er fra Lesbos, den er særlig god oven på sommerens salater og i enkle dressinger og vinaigretter pga. de mange smagsindtryk. 

gå på opdagelse i vores kategorier