kakaosmør

kakaosmør

100% rå økologisk kakaosmør fra Equador. Kakaobønnerne er Arriba National. De kommer fra den producent, som leverer til chokolade- og rawfood eksperten David Wolfe.

Det gængse kakaosmør opvarmes normalt op til 100 grader, men dette kakaosmør har ikke på noget tidspunkt i processen været opvarmet, og der er ikke brugt kemikalier i udvindingen. Det er simpelthen de rå, tørrede og fermenterede kakaobønner som knækkes, hvorved nibsene kan sies fra. Nibsene stenmales langsomt i 10 - 12 timer til en ultrafin pasta = kakaomasse. Kakaomassen presses gennem et fint trådnet, der tilbageholder kakaopartiklerne som en "kage" mens kakaosmørret løber igennem.

Vores kakaosmør har en fantastisk konsistens og en himmelsk duft! Brug den i raw kager eller lav din egen raw chokolade.

Brug også rå kakaosmør udvortes for skønheden - det får hår og hud til at skinne. Vores kakaosmør virker fugtgivende og lindrende på hudens irriterede områder, og den er også en fantastisk massageolie til at afslappe krop og sind.

Næringsindhold pr 100 g:

Energi 2429 kJ/581kcal

Protein 0 g

Kulhydrat 0 g

Fedt 99,89 g 

 

> Tilbage til listen