Nori tang - flager
nori er kendt fra tangpladerne, som bruges i sushi.
Noritangen bliver så blød og fin ved udblødning, og den er klart et hit her i vores familie - også blandt vores børn.
En af grundene til, at der er så mange gavnlige ting i fisk er, at de får deres næring direkte og indirekte fra havets alger og tang. Tang indeholder fedtstoffer, der er yderst gavnlige for cellevæggene, sammen med en stor mængde mineraler.
Så spis tang dagligt, f.eks. i salaten, som en marineret topping eller i wraps.
Noriflager er rige på vitA, calcium, magnesium, phosphor, jern og zink og jod.
Vores tang er høstet i Atlanterhavet ud for Spanien.
Max 5 gram tørret tang dagligt
Næringsindhold pr. 100 g:
energi 1216kj/291kcal
fedt 1,1g heraf mættet fedt 0,49g
kulhydrat 37,1g heraf sukkerarter <0,5g
protein 33,2g
salt 1,75g
Vitaminer/mineraler:
vitaminA(retinol) 715 mikrog
vitaminC 9,73mg
calcium 359mg
magnesium 233,9mg
fosfor 320mg
jern 10,5mg
jod 540 mikrog
Kunder der har købt dette produkt har også købt