
salat m. tang, svampe og spirer
- 1 pakke nori - udblødt 10 min.
- 1 dl soltørrede tomater - udblødt med tangen
- 1 bakke ruccola eller babyspinat
- 200 g østershatte
- 3 dl spirer
- 1 løg - finthakket
- 3 spsk rå tahin
- 3 spsk hampeolie
- 3 spsk granatæbleeddike
- 2 spsk hvid miso
- 2½ spsk salad booster
- 3 spsk renset vand
Snit østershatte og soltørrede tomater i strimler og kom dem i en skål med tang af eget valg, ruccola/spinat, spirer og finthakkket løg.
Pisk resten af ingredienserne i en separat skål og bland i.
Serveres med det samme, da de grønne blade og spirerne ikke holder til at stå i dressingen.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.