Nødder – god næring og smag

Oprettet d. under Blogindlæg

Nødder – god næring og smag

Nødder er en fantastisk god kilde til en lang række mineraler, vitaminer og fedtsyrer. Den lille knasende skønhed gemmer på så mange sundhedsmæssige fordele, det høje indhold af umættet fedt og kun meget lidt mættet fedt giver en fedtsyresammensætning, der ifølge forskere beskytter mod hjerte- og karsygdomme.

Alle de nødder, vi fører, er naturlige og uforarbejdede modsat rigtigt mange af de nødder, du køber i dagligvarehandlen, som ofte enten er varmebehandlet eller blancheret. Nødder, der forbliver i deres naturlige uforarbejdede tilstand og bruges enten rå og udblødte eller som en dehydreret snack, bevarer både de vigtige næringsstoffer og smagen. Ved at lægge dem i blød gør du enzymerne aktive og den let bitre smag, mange af os kender fra f.eks valnødder, forsvinder. Du kan bruge de blødgjorte nødder, som de er, de er særligt egnede i raw-cakes, nøddemælk, tærtebunde, patéer, grød og dressinger.

Ønsker du at bruge nødderne som snacks, opnår du det bedste resultat gennem dehydrering, hvor nødder tiltager i smag og sødme og bliver dejligt sprøde.

Lad dig inspirere af vores nødder her.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar