Om os

Raw food og rawandmore.dk

Hos rawandmore er vi vilde med økologiske raw food produkter. Udsøgte råvarer af premium kvalitet, der samtidig også er funktionelle, øger energien og støtter kroppen på en naturlig måde. Vi søger konstant efter verdens mest næringsrige raw fødevarer, og vores løfte er altid at være på forkant og bringe jer det ypperste. Vi kan faktisk slet ikke lade være. RAW IS MORE

Vi er økologisk certificeret, og alle vores fødevarer er både økologiske og raw. Vi importerer også økologisk og vegansk make-up, hårpleje og naturlig kosmetik, ligesom vi forhandler alt i raw køkkenmaskiner, tørreovne og dehydratorer og blendere. Gå på opdagelse i vores lækre sortiment eller udforsk vores opskrifter.

 

Rawandmore sælger ikke kun raw food, men også en masse økologiske fødevarer for en bedre sundhed. Vi har også vegansk/økologisk makeup, hårpleje, naturlig kosmetik samt køkkenmaskiner, tørreovne og blendere til meget gode priser.  

Gå nu på opdagelse i vores lækre produksortiment eller udforsk vores opskriftsafsnit. 

Vores værdier

Smagen af energi

For mange er rawfood en livsstil. For andre et supplement udsprunget af et ønske om at tilføre nogle af de gode råvarer i hverdagen. Uanset hvad din tilgang til rawfood er, vil vores produkter være med til at tilføre dig energi gennem kosten. På den ærlige måde – og på den bæredygtige måde.

 

Smagen af kvalitet

God kvalitet smager bare bedre. Og det føles bedre. Hos os er der ingen gylden middelvej, vi sætter altid overlæggeren i højeste hak, når vi vælger udstyr, pleje og rawfood. Det er egentlig ret simpelt. Det skal føles og smage godt - og give energi at leve sundt.

 

Smagen af god mad

God mad er lavet af ærlige råvarer fra bunden. Mad med saft og kraft. Og med smag. Holder du dig til naturlige økologiske råvarer, er du nået et godt stykke på vejen mod smagen af god mad.

 

Smagen af livet

Vi vil gerne gøre en forskel. For dig, din familie og for vores omverden. Derfor stiller vi høje krav til vores leverandører om bæredygtighed og økologi. Det gælder både vores rawfood men også de produkter, vi bruger i det daglige på vores krop og i vores køkken. Det handler om at tage hensyn for at kunne smage livet. I fremtiden.

 

Vores emballage

Vores emballage er udviklet på naturens præmisser. Når poserne nedbrydes er den råmateriale for naturens evige cyklus og genererer liv og plads til nyt. Materialet er 85% kalk, og der er ikke fældet et eneste træ i fremstillingsprocessen, der er ikke brugt syre, alkalier eller blegemidler. Derudover anvendes intet vand og meget lidt energi til fremstilling. Når posen komposterer efterlader den kun ren kalk til gavn for jorden, og ved forbrænding frigiver den op til 50% mindre CO2 end papir.

 

Vores kassefyld er lavet af ufarvede plantefibre - det samme som Playmais - d.v.s. der kan bygges af det ved at fugte de enkelte stykker og sætte dem sammen. Altså et lille kreaprojekt til børnene. God fornøjelse:)