Handelsbetingelser


Generelle oplysninger

 

rawandmore ApS
CVR: 37797987
Vejlevej 159
6000 Kolding
Danmark
E-mail: info@rawandmore.dk

Betaling

Følgende kort kan anvendes:
Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, Mastercard

 

Der tages ikke gebyr ved betaling på rawandmore.dk
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra rawandmore.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Levering

 

Danmark: fra 40 kroner.
Fri fragt ved køb over 750 kroner.

 

Den angivne fragtpris gælder kun for Danmark. Der sendes IKKE fragtfri levering til udlandet. 

OBS: Alle omkostninger i forbindelse med toldafregning skal betales af pakkemodtageren.

 

GLS som distributionspartner

Vi sender som hovedregel alle vores pakker med GLS – både i Danmark og resten af verden.

Vi gør brug af tjenesten ”Shop Delivery”, såfremt du bor inden for 5 km. fra en pakkeshop. Bor du længere væk, sender vi med "Private delivery" til din adresse. Du har op til 5 dage til at få hentet pakken.

 

Vi benytter ikke længere PostNord. 

 

Leveringstid

Adresser i Danmark: 1 - 3 hverdage.
Adresser uden for Danmark: 2-8 hverdage.
Bemærk: I force majeure situationer tager vi forbehold for leveringstiden.

Som hovedregel gælder dog, at hvis du bestiller inden kl. 9 vil vi pakke og sende dine varer samme dag.

 

Track & Trace

Hvis du oplyser din mailadresse, får du en mail advisering fra GLS samme dag som pakken leveres.

 

Fortrydelsesret

Rawandmore.dk tilbyder 14 dages fuld returret gældende fra den dag, varen er modtaget.

 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag du;

 1. Har modtaget din vare
 2. Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis
 3. Får det sidste parti, eller den sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om levering af en vare, der består af flere partier eller dele.
   

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives til info@rawandmore.dk. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.Returnering

 

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

 

Du mister din fortrydelsesret, hvis du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årssager ikke er egnet til at blive returneret.

 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

 

rawandmore ApS
Vejlevej 159
6000 Kolding
Danmark

Du kan også – mod forudgående aftale – fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse.


Varer undtaget fortrydelsesretten

 

Hos rawandmore sælger vi følgende varer som er undtaget fortrydelsesretten:

 

 • Nødder
 • Pulver 
 • frø 
 • Spirer 
 • Andre fødevarer 

 

Disse varer kan ikke tages retur, og derfor undtaget fortrydelsesretten. Fejler varen derimod noget, skal du benytte dig af reklamtionsretten. 


Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:
 

 1. Levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug, som leveres fysisk til forbrugerens hjem, bopæl eller arbejdsplads af en erhvervsdrivende, der ofte og regelmæssigt betjener faste ruter,
 2. Levering af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg,
 3. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt,
 4. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,
 5. Levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen,
 6. Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret,

 
Du mister din fortrydelsesret, hvis;

 • du bryder forseglingen på varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige  årssager ikke er egnet til at blive returneret.

 

 • du bryder plomberingen på lyd-eller billedoptagelser eller computersoftware.

 


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.
 
Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
 
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
 
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.


Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

 

rawandmore ApS
Vejlevej 159
6000 Kolding
Danmark


 Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse på varekøb.
 
Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
 
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
 
Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
 

Varen sendes til:

 

rawandmore ApS
Vejlevej 159
6000 Kolding
Danmark


Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

 

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt.

Varer der sendes retur til os, skal pakkes forsvarligt ind. 


 
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.
 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, tlf.nr. og e-mailadresse.
 
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
 
Personoplysningerne registreres hos Rawandmore Aps og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
 
Den dataansvarlige på www.rawandmore.dk er Mette Løvbom, Direktør. 
 
Oplysninger afgivet på rawandmore.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger
 
 
Som registreret hos rawandmpre Aps, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: info@rawandmore.dk.
 

Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret

 

Dine rettigheder

 

Efter databeskyttelsesregler har en registreret en række rettigheder i forhold til virksomhedens behandling af personoplysninger. Hvis du vil gøre brug af dine rettigheder, skal du kontakte os.

 

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig og en række andre oplysninger.

 

Ret til berigtigelse

Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig rettet.

 

Ret til sletning

I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer.

 

Ret til begrænsning af behandling

Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandlingen af dine oplysninger. Hvis du har ret til at få begrænset behandlingen – må vi fremover kun behandle oplysningerne – bortset fra opbevaring – med dit samtykke eller med henblik på, at retskrav kan fastlægges, gøres gældende eller forsvares, eller for at beskytte en person eller vigtige samfundsinteresser. 

 

Ret til indsigelse

Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandling af dine oplysninger til direkte markedsføring.

 

Ret til at transmittere

Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt at få overført disse personoplysninger fra en dataansvarlig til en anden uden hindring.

 

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning om de registreredes rettigheder, som du finder på www.datatilsynet.dk.
 

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, som vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet ved randandmore ApS videregives kun til:
• virksomhedens interne afdelinger
• udvalgte og betroede tredjemænd, der kan benytte dine personoplysninger med henblik på at levere
varer eller serviceydelser, som du har bestilt
• forretningspartnere med henblik på at registrere og vedligeholde din brugerkonto.

For at kunne videreudvikle og forbedre rawandmore fører vi statistik over, hvordan du bruger hjemmesiden.


Personoplysningerne registreres hos rawandmore ApS og opbevares i fem år,
hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en
tilstrækkelig beskyttelse.

Som registreret hos rawandmore ApS, har du altid ret til at sende os dine
indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om
dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: info@rawandmore.dk

Hvad bruger vi personoplysningerne til?

Vi kan benytte dine personoplysninger til at:

 • Servicere dine online handler på vores online forretning (Sende dine varer mv.)
 • Registrere samt vedligeholde din profil
 • Give dig en mulighed for at deltage i visse serviceydelser. Dette er eksempelvis hvis du tilmelder dig konkurrencer og eller kampagner online. 
 • Sende dine varer/din ordre ud til dig
 • Sikre drift og en god kundeservice på vores online forretning
 • Vi kan bruge dine personoplysninger til at:
   

Adgang til dine oplysninger


Du har altid mulighed for at få oplyst, hvilke oplysninger som vi har registreret om dig. 
Hvis du ønsker at modtage disse, skal du kontakte os på info@rawandmore.dk
Du kan altid få fjernet eller tilrettet ukorrekte oplysninger.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@rawandmore.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt.

 

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal
her - http://ec.europa.eu/odr
 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 08/06-2018