
tom kha suppe
Elsker du thai-mad er raw food ingen hindring - prøv denne fantastiske suppe, som samtidig er nem at tilberede:
- 200 g mandler
- 1,2 liter vand
- 6 dl koksmel
- 2 tsk rød karrypasta
- 1 lille stykke ingefær
- juice af 1,5 limefrugter
- 1 tsk citrongræs
- 1 tsk røde chiliflager
- 3 tsk tamari
- 2 tsk agavesirup
- 2 gulerødder - skåret i aflange tynde stykker
- 15 champignon - vasket og skiveskåret
- 1 lille bundt koriander - hakket
- 2,5 dl tomater - hakkede
Kom mandler, kokosmel og vand i blenderen og blend godt. Hæld derefter kokosmælken over i en mandelmælkspose og kram posen godt, til al mælken er i skålen. Hæld så kokosmælken over i blenderen igen.
Kom nu resten af suppeingredienserne oven i kokosmælken i blenderen og blend det hele til suppe.
Placér grøntsagsingredienserne i en skål eller dyb tallerken og hæld suppen over.
Pynt med lidt frisk koriander på toppen.
Opskrift og foto er fra bogen "Glød & Glæde med Raw Food" af heilpraktiker Vibeke Amdisen
Foto: Bjarke MacCarthy
Forlaget Saxo.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.