
falafler
- 1 gulerod
- ½ løg
- 2 dl pistacienødder
- 1½ dl mandler
- 1½ dl solsikkefrø
- ½ dl sesamfrø
- ½ dl hampefrø
- et lille bundt persille
- ½ tsk stødt spidskommen
- ½ tsk stødte korianderfrø
- 1 spsk citronsaft
- 1 fed hvidløg
- 3 spsk hampeolie
- pink himalaya salt
Blend gulerødder, løg, hvidløg, persille og halvdelen af olien i en food processor. Det skal hakkes rigtig fint og derefter puttes i en skål.
Kom så mandler, solsikkefrø, salt og spidskommen i food processoren og finhak dem, tilføj pistacienøddene og lad dem blive hakket let sammen med.
Put nøddeblandningen i skålen med grøntsagerne sammen med citronsaften. Bland det hele godt, suppler op med lidt vand, hvis falaflerne ikke kan hænge sammen.
Rul dem i sesamfrø.
De kan spises, som de er, eller dehydreres i 4-6 timer. Spises med ketchup (se opskrift her på hjemmesiden).

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.