
raw salsa
- 2 rødløg
- 2 gulerødder
- 1 knoldselleri
- 1 courgette
- 100 g sukkerærter
- 3 spsk. æbleeddike
- 2 tsk. sød sennep
- 6 spsk olivenolie
- 5 g savtang (koges inden i 10 min)
- 1 bundt dild
- 1 bundt persille
- pink himalayasalt og peber
Skær rødløg, gulerødder, knoldselleri, courgette og sukkerærter i små tern. Jo finere de skæres, jo mere lækker bliver retten. Pisk æbleeddike, sennep, olivenolie, salt og peber. Kom det over grøntsagerne og vend det hele sammen. Hak dild og persille og kom det i salaten. Hak savtangen helt fint og kom det i salaten.
-Af Anita Diaz

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.