
crackers m. løg
- 4 løg (ca. 400 g)
- 2 dl gule hørfrø
- 1½ dl solsikkekerner - udblødes
- 2 dl mandler - udblødes
- 1 dl pinjekerner
- ¾ dl olivenolie
- 1 1/3 dl tamari
- ½ tsk muskat - revet
Blend hørfrøene og udblød dem herefter i 3½ dl vand så du får en mos af dem.
Kom solsikkekerner og mandler op i food processoren og hak dem fint (kortere tid for en grovere konsistens). Tilsæt nu løg og pinjekerner og blend igen. Hørfrømosen kommes i sammen med resten af ingredienserne og køres med
.
Udbred nu crackersmassen på teflex-belagte dehydratorbakker og skær ud i 16 crackers pr bakke.
Dehydrér i 6-8 timer ved 42 grader. Fjern herefter teflexen og dehydrér yderligere 4-6 timer indtil konsistensen er som ønsket, og de er sprøde.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.