
grawnola
- 2 dl boghvedespirer
- 1 ½ dl hakkede nødder (f.eks. mandler, pekan og valnødder)
- 1 ½ dl frø og kerner (f.eks. græskarkerner og solsikkekerner)
- 1 dl hakket tørret frugt (f.eks. abrikoser, dadler og rosiner)
- lidt koksmel
- 2 tsk kanel
- 2 spsk raw økologisk honnig eller agavesirup
- frisk frugt skåret i små tern - f.eks. bananer
- friske bær - f.eks. hindbær, blåbær og jordbær
- 3/4 liter sød mandelmælk
Hak nødder, frø og kerner groft med en kniv og skær den tørrede frugt i tern. Kom det hele i en skål sammen med boghvedespirerne. Rør så kokosmel, kanel og honning/agavesirup sammen og hæld massen over granolaen. Blend det hele godt.
Serveringstip: Kom den friske frugt og de friske bær ovenpå granola´en og hæld derefter sød mandelmælk over.
Opskrift og foto er fra bogen "Glød & Glæde med Raw Food" af heilpraktiker Vibeke Amdisen
Foto: Bjarke MacCarthy k
Forlaget Saxo.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.