
chokoguf m. gojibær og bipollen
- 140 g kokosolie
- 100 g kakaosmør
- 3 dl kakaopulver
- 2 dl lucuma
- 1 dl agavenektar eller kokosblomstsukker
- 3 dl gojibær
- 100 gr kokoschips
- 1½ dl bipollen
- 10 dr appelsinolie (kan udelades)
Lad kokosolie og kakaosmør stå og smelte langsomt i et ikke kogende vandbad. (Kakaosmør smelter ved knap 40 grader og kokosolie ved ca. 25 grader).
Bland kakaopulver, lucuma og agavenektar godt i en anden skål.
Rør nu den smeltede smørmasse heri sammen med gojibær, kokoschips og bipollen. Tilsæt appelsindråberne og vend det hele sammen en sidste gang.
Nu kommer du din chokolade i en form og stiller den på køl i godt en time, inden du skærer den ud.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.