
chokoladekage
Bund:
- 2 dl carob
- 4 dl mandler
- 1 ½ dl medjool dadler
- 4 spsk kokosolie
- 1 tsk vanilje
- 2 tsk kanel
- en knivspids himalayasalt
Fyld:
- 300g kakaomasse
- 5 dl cashewnødder
- saft fra to appelsiner
- 3 dl kokosvand
- 3 dl medjool dadler
- 1 tsk vanilje
Blend mandler, carob, kanel, vanille(stang) og salt til mel i en vitamix-blender eller food processor.
Kom alle ingredienserne i en foodprocesser og kør det hele godt igennem.
Tryk bund-fyldet ud i en form og stil den køligt, mens du laver kagefyldet på følgende måde:
Udblød dadler, vanillestang og cashewnødder i appelsinsaften i mindst tre timer - gerne natten over. Tilsæt appelsinskal og blend til du har en tyk cremet masse. Riv kakaomassen og blend det med.
Hvis du ikke har en vitamix-blender, kan du smelte kakaomassen i et lunkent vandbad over lang tid, inden du hælder det i blenderen. Hæld kagefyldet over bunden og stil kagen køligt indtil den skal serveres. Hvis du skal spise kagen med det samme, skal den lige have en halv time i fryseren

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.