
lucuma is i chokocrisps
En helt fortryllende dessert, som du kan overraske dine gæster med - eller bare nyde i dit eget selskab... den smager fantastisk og er nem at lave - se bare her:
Is:
- 3 dl cashewnødder - udblødte
- 1 1/2 dl lucuma
- 1 dl mandelsmør eller kokosblomstsukker
- 1 tsk vanilje
- 2 tsk citronsaft
- ½ l kokosvand
- reven skal af ½ citron
- et nip himalayasalt
Blend cashewnødderne og alle de ovenstående ingredienser i Vitamixeren for en fin konsistens. Den flydende masse hældes i en ismaskine. Den rette iskonsistens er opnået efter ca 20 min omrøring.
Chokocrisps:
- 50 gr kakaosmør
- 1 dl kakaopulver
- 6 spsk kakaonibs
- ¾ dl agavenektar
- et nip cayenne
Smelt kakaosmøret og blend det med de øvrige ingredienser med undtagelse af kakaonibsene. Bred chokolademassen ud i runde former med en diameter på 7 cm på bagepapir og drys nu kakaonibsene ovenpå. Crispsene stivner efter kort tid. Kom dem evt i fryseren inden….
Isen lægges imellem chokocrispene.
Kan spises med det samme eller kommes i fryseren 1 time efter sammenlægning, hvis du ønsker en hårdere iskage.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.