
vaniljebudding
- 6 dl macadamianødder, udblødt 6 timer
- 1 stor banan
- 4 dl kokosmælk
- 1 dl agavenektar
- 3 spsk kokosolie
- 2 spsk lucuma
- 4 g irish moss
- 1 tsk vaniljepulver
Varm kokosolie til lidt over stuetemperatur. Udblød irish moss i varmt vand i 10 minutter og dræn. Kør nødderne i blenderen til de bliver som mel.
Bland alle ingredienser i blenderen og blend godt igennem, evt ad flere omgange. Du får en jævn cremet budding, hvis du bruger en vitamix blender, ellers skal du nok regne med lidt små gryn. Serveres evt med hindbærsauce (se opskrift nedenunder).
hindbærsauce:
- 250g friske hindbær eller en pose frosne
- 6 udstenede medjool dadler
- ½ dl gojibær
- saften af 1 appelsin
Dadler og gojibær udblødes i appelsinsaft en time og blendes sammen med hindbær til en helt jævn sauce. Spises det samme. Hindbærsaucen kan også bruges som syltetøj og kan sødes yderligere med agavenektar.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.