
mungbønnesalat
- 8 dl mungbønner - spirede
- ½ agurk - i tern
- 2 gulerødder - i små tern
- 1 rød peber - i tern
- 3 spsk mandelsmør
- 2 spsk tamari
- ½ tsk cayenne
- 1 spsk agavenektar
- 1 spsk hampeolie
- 2 spsk olivenolie
- saften af 1 citron
- 1 spsk ingefær - knust
- 2 fed hvidløg - presset
- ½ løg - finthakket
- 1 tsk sennep
- 1 tsk himalayasalt
Alle ingedienser - undtagen bønner, agurk, gulerødder og rød peber - blandes til en dressing, hvor resten af ingredienserne vendes i.
Har godt af at trække nogle timer. Lader du den trække natten over, så vent med at komme agurkerne i.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.