
pink jordbærkage
bund
- 400gr mandler
- 3½ dl udstenede medjool dadler
- 4 spsk kokosolie
- saften af ½ citron
- et drys salt
fyld
- 5 dl cashewnødder, udblødt 4 timer
- 3 dl kokosvand
- 100g kakaosmør
- 400g jordbær, skal være optøede, hvis du
- anvender jordbær fra frost
- 1 dl agavenektar eller kokosblomstsukker
- saften af ½ citron
- 1 vanillestang
- 2 spsk lecithin
Først laves bunden:
Mandlerne blendes til mel ad flere omgange. Dadler, kokosolie, citronsaft og salt hakkes i en food processor, og mandelmelet tilsættes. Deles i to portioner og den første del trykkes ud i en smurt springform.
Lav derefter fyldet klar:
Smelt kakaosmørret i et vandbad ved svag varme (smelter ved 30 grader). Blend alle ingredienser, undtagen lecithin og flydende kakaosmør, til en tyk cremet masse. Tilsæt lecithin og kakaosmør mens der blendes ved laveste hastighed.
Hæld halvdelen af jordbærfyldet på bunden. Sæt på køl et kvarter. Tryk den anden halvdel af bunden ud på en plade, så den får samme størrelse som springformen.
Læg den oven på kagen og hæld den sidste del af jordbærfyldet på. Glat det ud med en dejskraber og lad kagen hvile køligt igen.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.