
pekannøddetærte
bund:
- 5 dl macadamianødder
- ½ dl agavenektar
- et drys himalaya salt
fyld
- 2 dl kokosvand
- 30g irish moss, udblødt og skyllet
- 1½ dl agavenektar eller kokosblomstsukker
- 1 dl rosiner
- 2 dl medjooldadler, udstenede
- 6 dl pekannødder, udblødt 4 timer
- 1/4 tsk ren vanilje
Blend/hak macadamianødder i food processeren til de er finthakkede. Hæld agavenektar og salt i og kør til det er en sammenhængende masse. Tryk bunden ud i en smurt springform.
Blend nu kokosvand, irish moss og agavenektar og sæt det til side. Kør derefter pecannødderne godt i food processeren til de begynder at hænge sammen.
Kom så den blendede masse i sammen med rosiner, dadler og vanille. Hæld den på bunden. Hak en ekstra håndfuld pecannødder til pynt og sæt kagen på køl en halv time. Hæld lidt agavenektar over ved servering.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.