
thai nudler i kokosmælk
- 1 squash, spiralized og skåret i korte længder
- 2 gulerødder, snittet i strimler med kartoffelskræller
- 1/4 hvidkål i ultra tynde strimler
- 1 rød peber i tynde strimler
- 1 lille løg i tynde strimler
- ½ agurk, spiralized
- 1 håndfuld mungbønnespirer
- 10 cherrytomater i halve
- 1 dl cashewnødder
- ½ bundt friske koriander, finthakket
- saften af 1 lime
Sauce:
- 2 dl kokosvand
- 1 dl cashewsmør
- 2 spsk olivenolie
- 2 cm ingefærknold
- 3 spsk tamari
- 1 spsk miso
- 2 fed hvidløg
- 3 cm citrongræs
- 2 limeblade
- 4 udstenede medjool dadler
- saften af 1 lime
Blend alle sauce-ingredienser og smag til. Snit først kål og løg, så de har mulighed for at ligge og trække i saucen et par timer. Snit så rød peber og squash, og agurk lige inden servering. Pynt med cherrytomater, cashewnødder og koriander og der sprinkles med limesaft.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.