thai nudler i kokosmælk

Oprettet d. under Retter

thai nudler i kokosmælk

  • 1 squash, spiralized og skåret i korte længder
  • 2 gulerødder, snittet i strimler med kartoffelskræller
  • 1/4 hvidkål i ultra tynde strimler
  • 1 rød peber i tynde strimler
  • 1 lille løg i tynde strimler
  • ½ agurk, spiralized
  • 1 håndfuld mungbønnespirer
  • 10 cherrytomater i halve
  • 1 dl cashewnødder
  • ½ bundt friske koriander, finthakket
  • saften af 1 lime
     

Sauce:

Blend alle sauce-ingredienser og smag til. Snit først kål og løg, så de har mulighed for at ligge og trække i saucen et par timer. Snit så rød peber og squash, og agurk lige inden servering. Pynt med cherrytomater, cashewnødder og koriander og der sprinkles med limesaft.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar