
hampetabbouleh
Hvorfor lukker vi øjnene, når vi drømmer, når vi kysser, når vi græder og når vi beder? Fordi de smukkeste ting i livet ikke kan ses med øjnene...de kan kun mærkes i hjertet.
Du skal bruge:
- 5 store håndfulde persille
- 3/4 blomkålshoved uden stængel - i store stykker
- 1 dl frisk mynte
- 1 dl hampefrø
- 2 tomater - finthakkede
- 2 spsk. olivenolie
- 2spsk. friskpresset citronsaft
- ½ tsk himaliyasalt eller efter behov
Sådan gør du:
Hak persille, blomkål og mynte i en foodprocessor og kom tabbouleh´en over i en skål sammen med de øvrige ingredienser. Bland godt. Kan spises alene, men er også god som supplement til andre retter.
Fra Vibeke Amdisens bog "Raw fast Food"

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.