hampetabbouleh

Oprettet d. under Retter

hampetabbouleh

Hvorfor lukker vi øjnene, når vi drømmer, når vi kysser, når vi græder og når vi beder? Fordi de smukkeste ting i livet ikke kan ses med øjnene...de kan kun mærkes i hjertet.

 

Du skal bruge:

  • 5 store håndfulde persille
  • 3/4 blomkålshoved uden stængel - i store stykker
  • 1 dl frisk mynte
  • 1 dl hampefrø
  • 2 tomater - finthakkede
  • 2 spsk. olivenolie
  • 2spsk. friskpresset citronsaft
  • ½ tsk himaliyasalt eller efter behov

 

Sådan gør du:

Hak persille, blomkål og mynte i en foodprocessor og kom tabbouleh´en over i en skål sammen med de øvrige ingredienser. Bland godt. Kan spises alene, men er også god som supplement til andre retter.

 

Fra Vibeke Amdisens bog "Raw fast Food"

 

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar