raw granola

Oprettet d. under Snacks

raw granola

Kør dadler, æblestykker, agavesirup, citronsaft, appelsinskræl, vanille, kanel, salt og ¾ dl solsikkekerner til en jævn konsistens i foodprocesseren. Kom massen i en stor skål.

 

Giv så ligeledes alle nødder og ¾ dl solsikkekerner et par omgange i food processoren. Nødde/frømelet røres i skålen med massen. Bland også kokoschips og de rå kirsebær heri.

 

Spred nu granolaen ud på et par teflex-belagte dehydratorbakker og dehydrér i 6-8 timer ved 42 grader. Fjern herefter teflexen og dehydrér yderligere 8-12 timer indtil granolaen er chrunchy.

 

Du kan selv vurdere, hvor sprød/blød du vil have cranolaen. Tørretiden afhænger af, hvor tørt/fugtigt og varmt/koldt vejret er.

Opbevar din granola i en tæt beholder – helst af glas, så den holder sig crunchy.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar