
marineret quinoasalat
- 6 dl quinoa - spiret
- ½ dl olivenolie
- 1 spsk tamari
- saften af 1 citron
- saften af 1/2 lime
- 2 fed hvidløg - presset
- 1 lille håndfuld mynte - grofthakket
- 10 cherrytomater - i halve
- ½ rødløg - finthakket
- 1 rød peber - i tern
- 1 håndfuld gojibær
- 1 håndfuld dehydrerede oliven
- reven skal af 1 lime
Mariner den spirede quinoa i olie, tamari, citrussaft og hvidløg. Tilsæt mynte, tomater, løg, rød peber, gojibær, oliven og bland.
Pynt med limeskal. Servér.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.