
chokolade m. krystal & mint
- 160 g kokosolie
- 80 g kakaosmør
- 3 dl kakaopulver
- 1¾ dl mesquite
- 1¾ dl lucuma
- 2 spsk granatæblepulver
- 3 spsk agavenektar
- 2 dl morbær
- 1¾ dl kakaonibs
- 2 spsk crystal manna
- 12 dråber pebermynteolie
Lad kokosolie og kakaosmør stå og smelte langsomt i et ikke-kogende vandbad. Kakaosmør smelter ved knap 40 grader og kokosolie ved ca. 25 grader.
Bland kakaopulver, mesquite, lucuma, granatæblepulver og agavenektar godt i en anden skål. Rør nu den smeltede smørmasse heri sammen med morbær, kakaonibs og crystal manna.
Tilsæt pebermynte dråber efter, hvor stærk du ønsker din chokolade (10-15 dråber). Smag til og vend det hele sammen en sidste gang.
Fyld nu din chokolade i en form og stil den på køl i godt en time, inden den skæres ud.
Tip: krystal & mint chokoladen kan opbevares i små tern i fryseren, – det gør den extra crunchy.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.