chokolade m. krystal & mint

Oprettet d. under Søde sager

chokolade m. krystal & mint

Lad kokosolie og kakaosmør stå og smelte langsomt i et ikke-kogende vandbad. Kakaosmør smelter ved knap 40 grader og kokosolie ved ca. 25 grader.

 

Bland kakaopulver, mesquite, lucuma, granatæblepulver og agavenektar godt i en anden skål. Rør nu den smeltede smørmasse heri sammen med morbær, kakaonibs og crystal manna.

Tilsæt pebermynte dråber efter, hvor stærk du ønsker din chokolade (10-15 dråber). Smag til og vend det hele sammen en sidste gang.

 

Fyld nu din chokolade i en form og stil den på køl i godt en time, inden den skæres ud.

 

Tip: krystal & mint chokoladen kan opbevares i små tern i fryseren, – det gør den extra crunchy.


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar