
karamel snitter
- 3 dl valnødder
- 3 dl pekannødder
- 6 udstenede medjool dadler
- 1½ dl agavenektar eller kokosblomstsukker
- 8 spsk pecanbutter
- 3 spsk kokosolie
- 1 spsk lucuma
- 1 tsk ren vanilje
- 100 g kakaomasse
Valnødder og pekannødder finhakkes i en food processor med ½ dl agavenektar, dadler og ½ tsk ren vanille. Bred fyldet ud på en bageplade med bagepapir.
Smelt kokosolien forsigtigt i et vandbad. Bland pecansmør, ½ dl agavenektar, ½ tsk ren vanille og det smeltede kokosolie og bred det ud over nøddebunden. Sæt på frost et kvarter.
Smelt kakaomassen langsomt i et vandbad, så temperaturen ikke overstiger 35 grader. Når den er smeltet, blandes ½ dl agavenektar i, og chokoladesaucen bredes ud over nøddebunden. Sæt på køl en time inden servering

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.