
raw appelsinkage
Chokoladebund:
70g paranødder
170g medjool dadler (udstenet)
20g kokosolie
25g agavenektar
1 tsk. vaniljepulver
50g kakaopulver
1 knivspids himalayasalt
Appelsincreme:
380g cashewnødder (lagt i blød natten over)
110g agavenektar
1 tsk. vaniljepulver
saften fra 2 appelsiner
40g kokosolie
10g HUSK fibre
3-4 tsk. gurkemeje
Sådan gør du:
Start med at lave bunden. Hak paranødderne groft i foodprocessoren. Kom herefter dadler, kokosolie, agavenektar, vanillepulver, kakaopulver og salt i foodprocessoren og kør til massen hænger sammen som en pasta. For bunden af en 18 cm springform med film eller bagepapir. Tryk dejen ned i bunden med ske eller dejskraber.
Til appelsincreme hælder du vandet fra de udblødte cashewnødder og kommer dem i foodprocessoren. Tilsæt agavenektar, vanillepulver, saften fra 2 appelsiner, kokosolie og gurkemeje. Kør massen grundigt igennem og tilsæt til sidst HUSK. Kør foodprocessoren igen, så massen bliver helt cremet uden klumper af små nødder. Kom appelsincremen oven på chokoladebunden i springformen og sæt kagen i fryseren for at den kan sætte sig. Vent minimum 2 timer med at tage kagen ud af springformen og server på et kagefad. Pynt evt. med friske appelsiner eller gojibær.

Vi bruger dit navn og kommentar til at vise offentligt på vores website. Din e-mail er for at sikre, at forfatteren af dette indlæg har mulighed for at komme i kontakt med dig Vi lover at passe på dine data og holde dem sikret.