raw appelsinkage

Oprettet d. under Søde sager

raw appelsinkage

Chokoladebund:

70g paranødder

170g medjool dadler (udstenet)

20g kokosolie

25g agavenektar

1 tsk. vaniljepulver

50g kakaopulver

1 knivspids himalayasalt

 

Appelsincreme:

380g cashewnødder (lagt i blød natten over)

110g agavenektar

1 tsk. vaniljepulver

saften fra 2 appelsiner

40g kokosolie

10g HUSK fibre

3-4 tsk. gurkemeje

 

Sådan gør du:

Start med at lave bunden. Hak paranødderne groft i foodprocessoren. Kom herefter dadler, kokosolie, agavenektar, vanillepulver, kakaopulver og salt i foodprocessoren og kør til massen hænger sammen som en pasta. For bunden af en 18 cm springform med film eller bagepapir. Tryk dejen ned i bunden med ske eller dejskraber.

 

Til appelsincreme hælder du vandet fra de udblødte cashewnødder og kommer dem i foodprocessoren. Tilsæt agavenektar, vanillepulver, saften fra 2 appelsiner, kokosolie og gurkemeje. Kør massen grundigt igennem og tilsæt til sidst HUSK. Kør foodprocessoren igen, så massen bliver helt cremet uden klumper af små nødder. Kom appelsincremen oven på chokoladebunden i springformen og sæt kagen i fryseren for at den kan sætte sig. Vent minimum 2 timer med at tage kagen ud af springformen og server på et kagefad. Pynt evt. med friske appelsiner eller gojibær.

 


Ingen kommentar(er)
Skriv din kommentar